SØGEMASKINEOPTIMERING

Få mere trafik og flere kunder med vores SEO-strategier

Mere trafik. Flere henvendelser. Øget vækst.

Hvordan finder dine kunder dig? Hvis din hjemmeside ikke er på Googles første side, bliver du sandsynligvis ikke set af potentielle kunder. Den udfordring kan vi løse.

Succes online begynder med en effektiv hjemmeside, der som en oplyst og hjælpende onkel eller tante, giver brugerne en god oplevelse.

Men hvis ikke potentielle kunder kan finde din hjemmeside, får du ingen trafik og dermed ingen mulighed for at sælge dit budskab, dine produkter eller ydelser.

Det kan SEO (søgemaskineoptimering) råde bod på, og hos Netfront kan vi hjælpe dig og din virksomhed.

Netfront SEO søgemaskineoptimering

Omfattende SEO-pakker

Netfront tilbyder forskellige pakkeløsninger med søgemaskineoptimering. Både vores lokale og nationale SEO-pakker er fyldt med tiltag og fordele, herunder fuld gennemsigtighed og rapportering af vores arbejde.

SEO-strategi

Vi starter hvert projekt med at udtænke og formulere en strategi. Det gør det nemmere at blive rangeret højt på Google.

Søgeordsanalyse

God SEO forudsætter grundig research af relevante søgeord. Vi giver dig indsigt i, hvilke søgeord vi anbefaler og hvorfor.

Hjemmesideoptimering

Vi optimerer din WordPress side baseret på de udvalgte søgeord og Googles retningslinjer for SEO og høj ranglisteplacering.

Redigering af indhold

Vi gennemgår indhold på din hjemmeside med kritiske øjne og gør overskrifter, brødtekster og andet indhold søgemaskinevenligt.

Links til din hjemmeside

Få værdifuld trafik med unikt indhold om din virksomhed og dine produkter eller ydelser fortalt på andre relevante hjemmesider.

Rapportering

Hver måned får du en rapport over alle vores SEO-aktiviteter samt data om placeringer på søgemaskinerne og trafik på din side.

Har du brug for en ny eller
opgraderet WordPress-hjemmeside?

Tag uforpligtende kontakt til Netfront, og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering (forkortet SEO) handler om at optimere tekst, billeder og andet indhold på en hjemmeside for at forbedre en hjemmesides placering på en søgeresultatside (SERP).

Det kan blandt andet gøres ved omfattende research af søgeord, konkurentanalyse, mere læseværdige tekster og hurtigere indlæsning af sider.

Målet med SEO er, at skabe mere konverterende organisk trafik, det vil sige den trafik, der ikke stammer fra eksempelvis annoncer på Google.

Brug de rigtige søgeord og få succes på nettet.

Prøv vores effektive SEO-kampagne

Søgemaskineoptimering af hjemmesidetekster og indhold

Mange SEO-bureauer lover, at få deres kunder placeret som nummer 1 på søgemaskinerne. Der er ingen garanti for, at den side, der ligger på førstepladsen, får flest klik fra brugerne.

Google har 200 faktorer i dets rangliste-algoritme. Det er disse faktorer, som i forskellig grad har betydning for, hvor højt de enkelte hjemmesider placeres i søgelisterne.

Det er indlysende, at der konstant skal bruges uhyrligt mange ressourcer, for at holde en hjemmeside ajour. Samtidig ændrer Google jævnligt algoritmerne, nogle gange med store konsekvenser for virksomheder, bloggere og andre, med en hjemmeside. Det gør det umuligt at forudsige, hvordan Google tildeler topplaceringer i næste måned.

Hos Netfront har vi en anden tilgang. Når vi hjælper virksomheder med søgemaskineoptimering fokuserer vi på følgende:

1. Giv dit publikum en fantastisk oplevelse
Google belønner først og fremmest de hjemmesider, som brugerne holder mest af, over de sider, som er bedst optimeret.

2. Øg mængden af organisk trafik
Folk bruger ikke de samme søgeord år efter år. Søgeords popularitet ændres med tiden og tendenser. Så i stedet for at fokusere på op til nogle hundrede keywords, fokuserer vi på at øge omfanget af organisk trafik – det vil sige den trafik, der ikke kommer via annoncer på nettet.

3. Fokus på den enkelte kunde
Mere trafik er i sig selv ingen garanti for øget salg. Derfor er det vigtigt at tænke som den enkelte forbruger, så han eller hun er mere tilbøjelig til at foretage en handling og blive kunde i din virksomhed.

4. Opdatér indholdet på din hjemmeside
Hvis du allerede har en hjemmeside, kan du få meget ud af at opdatere det gamle indhold i stedet for at opfinde nyt indhold.

Din SEO-kampagne: sådan samarbejder vi

1. Tag kontakt til os

Du kan kontakte os via formularen her på siden, sende en e-mail eller ved at ringe til Netfront på telefon 42 707 909. Vi skal bruge dine kontaktoplysninger og din webadresse for at kunne give dig et tilbud på en SEO-kampagne.

2. Du modtager et SEO-forslag

Kort efter den første kontakt modtager du et SEO-forslag tilpasset dig eller din virksomhed. Vi kan oplyse, hvad SEO-kampagnens indhold og pris. Der er ingen bindingsperiode, så det er nemt at prøve os i nogle måneder.

3. Søgeordsanalyse

Vi gennemfører en grundig research for at finde de søgeord, der vil trække trafik af høj kvalitet til din hjemmeside. Vores mål er at få din hjemmeside på Googles første side med søgeresultater for de udvalgte søgeord.

4. Betaling

Når vi er enige om en kampagne, sender vi en faktura for første måned. Du kan til enhver til annullere kampagnen, da kontrakten ikke låser dig. Vi tror du vil fortsætte vores samarbejde, når du ser de resultater, vi kan opnå.

5. SEO-kampagne begynder

Vi begynder at optimere din hjemmeside og retter eventuelle fejl, der kan påvirke søgeresultater. Herefter begynder vi at optimere indholdet og arbejder på linkbuilding, så relevant trafik ledes til din hjemmeside.

6. Resultater viser sig

Nogle SEO-tiltag viser sig hurtigt, mens andre først giver resultater efter 3-6 måneder. Det er betingelserne for søgemaskineoptimering. Vi arbejder løbende på din kampagne og sender dig rapporter.

SEO gavner din virksomhed

Vi leverer en strategi for søgemaskineoptimering, der er tilpasset den enkelte kunde til at nå deres mål på nettet.

Internettet er kæmpestort og vokser konstant. Derfor har folk brug for søgemaskiner til at finde det, de leder efter. Det kan være hvad som helst.

Hvis din virksomhed befinder sig langt fra toppen på Google og andre søgemaskiner, får potentielle kunder svært ved at finde dig.

Netfront tilbyder forskellige SEO-pakker, der alle kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive fundet af de rigtige kunder.

Vi begynder med at identificere de søgeord, som dit publikum bruger. Herefter kan vi optimere

Allerførst har vi brug for viden om din virksomhed, dit publikum og dit markedsområde. Vi identificerer de mest relevante søgeord, som dit publikum bruger, når de leder efter den hjælp, som du eller dine produkter og ydelser kan tilbyde. Vi kigger også på dine konkurrenter på nettet.

Med den nødvendige viden om din virksomhed og din branche, giver vi søgemaskinerne præcis hvad de har behov for, for at gøre dig synlig og tiltrække flere besøgende til din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering skal udføres løbende. Nettet er i konstant udvikling og uden løbende optimering er det nemt, at komme bagud.

Med vores up to date-viden styrker vi din position og hjælper dig til øget vækst.
Kontakt Netfront og hør, hvordan vi kan få Google og andre søgemaskiner til at fungerer for dig.

Tiltræk den rigtige trafik med Netfronts SEO-løsninger.

Kontakt os og få mere at vide om vores SEO-kampagner