WEBDESIGN

Ny hjemmeside, der giver dit publikum det, de søger.

Din virksomhed er og fortjener en effektiv hjemmeside

Få en moderne og mobilvenlig hjemmeside, der rammer din målgruppe, skaffer flere henvendelser og øger dit salgspotentiale.

Netfront bygger digitale løsninger med skarpvinklet indhold, der fortæller de gode historier om din virksomhed og dine produkter.

Vi udvikler og optimerer WordPress-hjemmesider, der hjælper virksomheder i alle brancher med at blive synlig på Google, tiltrække flere kunder og få en bedre forretning. Vi kan hjælpe med:

 • Ny hjemmeside
 • Opdatering af hjemmeside
 • Design af landingpage (perfekt til online marketing)

Vil du have en GRATIS analyse af din hjemmeside? Se længere nede på denne side.

Netfront designer hjemmesider, der er:

 • Skræddersyet til din virksomhed
 • Mobilvenlig (responsiv)
 • Søgemaskinevenlig
 • Flot, funktionel og hurtig
 • Let tilgængelig og nem at bruge

Ønsker du et GRATIS og uforpligtende tilbud på en ny, professionel hjemmeside?

Eksempler på hjemmesider fra Netfront

IT-Hjælpen
FixFlix
North Event - Eventbureau i Furesø

Har du brug for en webshop?

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!

Hvad koster en hjemmeside?

Det store spørgsmål – hvad er prisen på en hjemmeside? Det er ikke så enkelt at svare på, hvis du vil have en hjemmeside, der skal fungere som mere end blot et visitkort på nettet.

En hjemmeside på 4-5 sider, hvor du leverer indholdet, koster typisk fra cirka 6.000 plus moms.

Prisen afhænger i høj grad af dine behov og krav til indhold og omfang. Det kan eksempelvis være, at du har specifikke ønsker om tekstindhold, velskrevne blogindlæg, professionelle portrætfotos eller video, der sælger dine budskaber. Når vi kender alle detaljer, kan vi udarbejde et tilbud og handlingsplan for din hjemmeside.

Med en hjemmeside fra Netfront får du altid:

 • Moderne og enkelt design
 • Professionelt indhold skrevet og redigeret af en erfaren journalist – til din målgruppe
 • Indhold optimeret til Googles søgemaskine ved levering
 • Kontaktside og integration med sociale medier
 • Et redigeringssystem, du selv nemt kan bruge (WordPress CMS)

Indhold, der sælger

Hos Netfront er målet, at udvikle hjemmesider, der skaber værdi. Både for dig (din virksomhed) og for de besøgende.

Din virksomhed er unik og det er dine produkter og ydelser også. Det synes vi også, at din hjemmeside skal være. Den bør være brugervenlig, se professionel ud have et velskrevet og troværdig indhold, så de besøgende finder det, de søger. Det er forudsætningen for, at de bliver til kunder i din virksomhed.

Mange webbureauer fokuserer udelukkende på designet af hjemmeside og lader det være op til dig, at levere indholdet. Hos Netfront tager vi hånd om dit indhold, så du får dit budskab ud til dine potentielle kunder. Derfor tilbyder vi at lade en erfaren journalist skrive og redigere dine hjemmesidetekster.

Du har brug for søgemaskineoptimering

Selvom du har en fantastisk hjemmeside, ved dine potentielle kunder ikke at du eksisterer, hvis ikke de kan finde dig på Google.

Kontakt os og hør mere om, hvordan SEO kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

Hjemmeside designet med WordPress

Netfront udvikler hjemmesider i WordPress. Med en skræddersyet WordPress-løsning får du adgang til et content management system (CMS), du nemt kan bruge. Du kan selv administrere al indhold på din hjemmeside.  Hvis du ikke vil bruge tid på det, kan du selvfølgelig altid overlade opgaven til Netfront.

F.A.Q.

Der er mange faktorer, der påvirker prisen på en hjemmeside, lige fra koncept og research til den endelige implementering og lancering.

Prisen kan variere meget afhængigt af behov og ønsker og hvor længe vi vurderer, det tager at færdiggøre projektet. Kontakt os for at få et prisoverslag for dit hjemmesideprojekt.

Nej, du skal IKKE betale abonnement for en hjemmeside fra Netfront – udover det, du betaler for domæne og webhotel hos en tredjepart.

Du ejer 100% din hjemmeside, når vi er færdige med projektet. Du får alle nødvendige adgangskoder udleveret, og vi fortæller dig, hvordan du selv kan holde din hjemmeside opdateret.

Vi beder vores kunder om et depositum på 50% på alle projekter. Beløbet skal dog først betales, når vi er enige om projektet, og du har set og godkendt vores designforslag.

Det tager tid at designe og udvikle en god hjemmeside. Det kan tage et par uger til et par måneder (eller mere), afhængigt af projektets størrelse og omfang. Det afhænger blandt andet af:

 • Omfanget af din hjemmeside
 • Kompleksiteten af ​​dit design
 • Eventuelle avancerede funktioner du har brug for
 • Hvornår dit indhold er klar til brug
 • Vores aktuelle projektkalender
 • Om vi skal producere særligt indhold (tekst, video, foto)

Det er i dag ekstremt vanskeligt at få en hjemmeside på første side af Google, i hvert fald for søgeord, hvor konkurrence er hård. Den eneste garanterede vej til en førsteplads er via Pay Per Click (PPC)-reklame, det vil sige Google Ads.

Hvis nogen fortæller dig, at de nemt kan få dig på side 1 af Google gennem organisk søgemaskineoptimering (SEO), så skynd dig væk! De taler usandt og vil formentlig bruge tvivlsomme “Black Hat”-metoder, som på sigt bliver straffet når Google opdager det.

Når det er sagt, så ved vi præcis hvad vi skal gøre for at maksimere dine chancer for gode placeringer på Google. Men vil du til toppen af Google i et marked med hård konkurrence, kan det tage måneder og år med en langsigtet strategi og en ihærdig indsats med at skabe godt indhold til dit online publikum.

Ja. Vi samarbejder med dygtige og erfarne journalister og tekstforfattere, der kan levere originalt og relevant SEO-venligt indhold til din hjemmeside, din blog, sociale medier og andre online marketing-materialer. Vi kan også få dem til at skrive tekst til eksempelvis e-bøger.

Netfront har kontor i Værløse i Nordsjælland, cirka 20 km fra københavn.

I modsætning til mange andre virksomheder, gør det ikke nogen forskel af betydning, hvor webdesigner har lokalitet. Vi har eksempelvis kunder i Berlin. Alle de oplysninger, vi får brug for, kan let kommunikeres via e-mail, telefon og så videre.

Det vigtigste for os er, at vi opretholder et tæt samarbejde med alle vores kunder, uanset om du har base nær Værløse eller ej.

Skal der fx tages billeder af dig og din virksomhed til hjemmesiden, vil vi ofte finde og hyre en lokal fotograf til opgaven.

Nej, men hvis du ikke allerede har et webhotel, kan vi give dig nogle anbefalinger, der passer til dit webprojekt. Og vi hjælper gerne med opsætningen.

Nej, men vi vil meget gerne give dig nogle råd om, hvad din hjemmesideadresse bør være og vejlede dig til at registrere et nyt domæne.

Ja. Vi opretter en gratis Google Analytics-konto til dig, som automatisk registrerer oplysninger om de besøgende på din hjemmeside.

Vi opfordrer vores kunder til at opdatere og vedligeholde deres egne hjemmesider, når de er lanceret. Alle vores hjemmeside er bygget ved hjælp af WordPress, så du nemt kan opdatere det selv. Vi sørger for, at du ved, hvordan du bruger WordPress, før vi videresender hjemmesiden til dig.

Der kan være mindre rettelser og opdateringer efter lanceringen af din hjemmeside. Det gør vi gratis de første 30 efter lanceringen. Fejl, der ikke blev elimineret i forbindelse med lanceringen, retter vi også uden ekstra beregning. Herefter koster det 750 kroner per time, vi bruger på at vedligeholde din hjemmeside.

Vi tilbyder desuden en abonnementsordning med support, opdatering, backup og vedligeholdelse. Men hvis du har brug for noget simpelt, som for eksempel at ændre et telefonnummer, en adresse eller et navn, så gør vi det gratis.